Mutluluk Temalı E-Twinning Projesi Okulumuzda Yoluna Devam Ediyor

Okulumuz 2-B sınıfı öğretmeni Fatih DURU ilk adımını "Make Happy Be Happy" (Mutlu Et Mutlu Ol)ismiyle tamamladığı eTwinning projesine okulumuzda 'yeniden, tekrardan mutluluk' mottosuyla devam ediyor. Yılın eTwinning teması olan Well Being kapsamında AGAİN "MAKE HAPPY BE HAPPY"(Tekrardan "Mutlu Et Mutlu Ol") isimli  projeyi öğrencileri ve ülkemizden 9 farklı okulun öğretmenleriyle çalışan öğretmenimizin çalışmasına İtalya'dan 2 farklı okulun öğretmeni ve Gürcistan'dan 1 okulun öğretmeni eşlik etmektedir. Projemiz öğrencilerimizde canlılara ve doğaya saygılı davranma becerisi kazandırma, paylaşma ve yardımlaşma becerilerini geliştirme, iş birligi içinde çalışma becerisini artırmayı amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda disiplinlerarası çalışmalara yer verilecek olup yapay zeka, oryantiring, ebru sanatı, web2 araçlarını kullanma gibi etkinliklere farklı yöntem ve tekniklerle yer verilecektir.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.

Projemizin başlangıç çalışmasına ait görseller ve tanıtım videosu ekte sunulmuştur.

11.12.2023 123

11-12-202311-12-202311-12-2023