Öğretmenler Günü Kutlamamız

Okulumuzda Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı yapıldı. İlk teneffüste öğretmenler günü dolayısıyla pasta kesilerek öğretmenlerimize sürpriz yapıldı. Okul Müdürümüz Mehmet ARAS tarafından öğretmenlerimize hediyeleri takdim edildi. Öğretmenlerimiz de sürpriz yaparak okul yönetimine hediyelerini takdim ettiler. Ardından tüm sınıflarımızın katılımı ile okul bahçesinde öğretmenler günü programı yapıldı. Günün anlam ve önemine uygun gösteriler yapıldı, şiirler okundu konuşmalar yapıldı. Son olarak düzenlenen akşam yemeğinde öğretmenlerimiz eğlenceli anlar yaşadılar. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin ALPASLAN ve eşleri ile  Şube Müdürümüz Kerem ŞAHİN de akşamki programımıza katılarak bizleri onurlandırdılar. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder sağlıklı mutlu nice yıllar dileriz.

04.12.2023 284

07-12-2023